ello frezz...

Foto saya
assalamualaikum utk pmbce muslim n salam sejahtera utk non muslim.. nm ak pnjng tp ckup la skdar korg tgk nm ak 2 utk mngenali ak..so ap lg jom bc ttg KEHIDUPAN xkira khdpn ak,ttg khdpn org islam n len2..so klu ad mslh or story cte la kt ak..kte leh bkongsi pngalaman..salam uhkwah..
7:47 PTG | Posted in
salam pd semua..agak berbulan² ak x update blog ni..kadang² jeles tgk kwn2 y update blog..tapi nak wat mcm mn..masa x mengizinkan..kalau nak ikut story..banyak je ak nak hebah kat korang..tp disebabkan kesuntukkan masa..terpaksalah aku abaikan..so pada coretan kali ni..saje je ak nak bgth tentang plan dlm hidup ak wat masa ni..huhu..i'ALLAH ak exam pd bulan 1..tapi skg ni ak pnya semangat x sabar2 nak ber"adsense" kembali..sbb bila ak ushar kwn² ak y sme ber "Adsense" semua income da masyuk jer..ak bila lg??hehe..tu y wat membuat kn ak x sabar²..lg 1 sbb i'ALLAH pd bln 6 tahun depan bnyak duit y ak nak gunakan.mesti korang tertnya2 apa itu adsense??

ADSENSE???

k..adsense ni perantaraan pekerja dan google..ap kerja y dilakukan oleh pekerja google??baik..pekerja google kerjanya ialah mempromosi link² y tersenarai dlm google..dimana pekerja perlu membuat blog x kira blog berbayar or blogspot..so pekerja kena buat 1 blog y menceritakan 1 niche saje..selepas itu google akan memberikan code..dimana code itu akan pekerja masukkan ke dlm blog dy..dan perlulah pekerja mempromosi blog dy supaya ramai visitor..dan pekerja mendapat income dari klik y di klik oleh visitor.inilah serba ringkas mengenai adsense..jika ad waktu akan ak memperkenalkan lagi ap itu adsense..ak akn create br kategori or label dinamakan DIARI ADSENSE..so dlm label ni ak akn menceritakan segala cerita y berkaitan adsense y dilakukan oleh ak..dan i'ALLAH ak akn berkongsi tips2 dan panduan...so sape2 y nak follow silakan..cuma maaf dlm waktu terdekat ni myb xde tips2 sbb ak nak fokus pd exam ak.. doakn kejayaan ak dan kawan² ak..thankz...salam.....
Category:
��

radio fewett

powered by: